Van der Laan traint mee bij Harkemase Boys: ''Hij kan echt wel wat''

( 0 reacties)
Van der Laan traint mee bij Harkemase Boys: ''Hij kan echt wel wat''

Harkemase Boys doet het dit seizoen goed onder Tieme Klompe, maar de club is druk bezig met versterkingen halen. Op dit moment traint Martijn van der Laan mee bij de amateurclub. 

Klompe zoekt nog een verdediger, omdat een speler uit de eerste selectie naar het buitenland gaat. ''Verdediger Joep Jansman vertrekt in de winter om te studeren in Finland. Ook dat is amateurvoetbal'', zegt de oud-speler van SC Heerenveen en FC Groningen tegenover het Dagblad van het Noorden. Van der Laan speelde zijn hele loopbaan bij de trots van het noorden en SC Cambuur, maar inmiddels is hij clubloos.

Klompe ziet hem graag naar de amateurclub komen, maar eerst leek de verdediger daar zelf geen trek in te hebben. ''Martijn heeft al een poosje geen club. Ik heb al eerder contact met hem gehad, maar hij wilde toen nog wachten. Hij is ook pas dertig jaar, hè? En hij heeft toch een Zilveren Schoen gewonnen, dus hij kan echt wel wat." De zilveren schoen is een prijs voor de één-na-beste speler van de eredivisie en die wist de mandekker in het seizoen 2013/2014 te winnen. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!