Oud-FC Groninger blikt terug: ''Als je het plezier kwijt bent, is het moeilijk''

( 0 reacties)
Oud-FC Groninger blikt terug: ''Als je het plezier kwijt bent, is het moeilijk''

Keziah Veendorp was één van de grote beloftes bij FC Groningen tot een paar jaren terug. Helaas voor hem gooiden blessures en privé-omstandigheden roet in het eten. Komende zondag speelt hij met FC Emmen tegen zijn oude ploeg. 

Veendorp stond dus op de drempel van een prachtige carrière, maar door het overlijden van zijn vader was hij het spoor bijster. ''Ik wist in die periode niet meer of ik het allemaal nog wilde, omdat ik geen tijd in mijn hoofd vond om over voetbal na te denken. Als je het plezier kwijt bent, is het moeilijk. Want ik ben een rasvoetballer'', vertelt hij in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

Tegenwoordig vormt hij samen met Nick Bakker het hart van de verdediging, daar praat hij veel. Ook merkt hij dat het allemaal een stuk sneller gaat als in de eerste divisie.''Ik ben zeker iemand die zijn mond open doet, maar je moet wel de goede dingen zeggen. Het is in de eredivisie veel minder voorspelbaar. Het spel gaat sneller en de spelers zijn slimmer. Er gebeurt dus veel meer om je heen.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›