Crouch lovend over Van Dijk: ''Laat zien waarom Liverpool zo goed presteert''

( 0 reacties)
Crouch lovend over Van Dijk: ''Laat zien waarom Liverpool zo goed presteert''

Virgil van Dijk is op dit misschien wel de beste verdediger ter wereld. De oud-speler van FC Groningen speelt de pannen van het dak in Engeland. Peter Crouch van Stoke City is diep onder de indruk van de verdediger.

"Ik heb tegen hem gespeeld toen hij nog bij Southampton zat. Het was wel bekend dat hij goed was, maar ik had niet gedacht dat hij van de categorie Tony Adams, Sol Campbell en Martin Keown was. Dat waren verdedigers die je gehavend en gekneusd achterlieten. Hij deed me het meeste denken aan Ledley King. Ledley zorge ervoor dat hij nooit in de positie kwam waarin hij slidings of tackles moest maken", laat Crouch weten in zijn column voor de Daily Star.

"Tegen Wolverhampton zag ik Van Dijk aan het werk en dacht ik: oh my god! Het leek dat Adama Traoré aan de zijkant van het veld een opening had gevonden, maar de reactie van Van Dijk was buitengewoon. Normaal gesproken is een grote centrale verdediger in deze situatie gezien. Hij kwam er zo makkelijk tussen en dat laat zien waarom Liverpool in defensief opzicht zo goed presteert", aldus Crouch tot slot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›