FC Groningen niet naar de zon: ''Ga niet in mijn zwembroek liggen bij die temperaturen''

( 0 reacties)
FC Groningen niet naar de zon: ''Ga niet in mijn zwembroek liggen bij die temperaturen''

FC Groningen is één van de weinige clubs die niet naar een warm oord vertrekt om een winters trainingskamp te beleggen. Tot en met 11 januari verblijft de selectie in het Duitse Duisburg.

"In het sollicitatiegesprek gaf Danny Buijs meteen al aan dat hij in januari wat hem betreft niet naar een zonnig oord hoeft", vertelt technisch manager Ron Jans in gesprek met NRC

VVV-Venlo blijft net als Heracles Almelo in Nederland. Voormalig FC Groningen-speler en huidig VVV-aanvoerder Danny Post is er niet rouwig om. Met FC Groningen verbleef hij eens in Portugal, toen het met bakken uit de hemel kwam. "De straten stonden blank. Konden we niet trainen."

Of hij jaloers is op collega-voetballers die fraaie kiekjes van luxe resorts en zonnig weer op hun Instagram posten? "Dan kijk je naar het weerbericht en is het daar dertien tot vijftien graden, en denk je: is wel leuk zo’n resort, maar ik ga niet in mijn zwembroek liggen bij die temperaturen. En het is veel gedoe, het reizen kost veel tijd", aldus Post.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›