Zivkovic geeft toe: ''Ik had ook niet verwacht dat ik hier zou spelen''

( 0 reacties)
Zivkovic geeft toe: ''Ik had ook niet verwacht dat ik hier zou spelen''

Richairo Zivkovic verkaste op jonge leeftijd van FC Groningen naar Ajax. De huidige aanvaller van KV Oostende kon in Amsterdam echter nooit doorbreken. Ook een verhuur aan onder meer FC Utrecht zorgde niet voor een doorbraak.

“Met alle respect naar Oostende toe, maar ik had ook niet verwacht dat ik hier zou spelen. Maar ik probeer het rooskleurig in te zien en de stap omhoog te maken”, aldus Zivkovic tegenover het Algemeen Dagblad.

Zivkovic, die dit seizoen vijf keer scoorde droomt stiekem alweer van een stap omhoog. “Ik wil nog steeds een stap hogerop. Daarvoor probeer ik bij Oostende mijn best te doen om me in de kijker te spelen. Dat wil elke jonge speler. Mijn rendement kan beter. Van het hele team, trouwens, want we hebben maar 21 keer gescoord in 21 wedstrijden in de competitie."

Met zijn vijf doelpunten is hij tot nog toe tevreden. "Die vijf goals kloppen dus in verhouding wel. We zijn geen Ajax, die daar elke wedstrijd zo vaak komen. Ik moet ermee leren omgaan dat ik er moet staan als er een kans komt, snap je?”

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›