Voormalig FC Groningen-speler is blij om terug te zijn: ''Je gaat veel dingen missen''

( 0 reacties)
Voormalig FC Groningen-speler is blij om terug te zijn: ''Je gaat veel dingen missen''

Michael de Leeuw was jarenlang actief als spits van FC Groningen, maar besloot een avontuur in het buitenland aan te gaan. De aanvaller vertrok naar de Verenigde Staten, maar keerde deze winter terug naar Nederland om voor FC Emmen te spelen.

"Als je in het buitenland zit, heb je veel dingen die heel mooi zijn. Echter heb je ook veel dingen die je gaat missen. Familie en vrienden zijn daar er één van. Dat is wel één van de dingen waarom we voor Nederland hebben gekozen, er zijn natuurlijk wel meerdere redenen, maar dat is er wel één van", zo laat De Leeuw weten in gesprek met FC Emmen TV.

De aanvaller vindt echter niet dat het als heimwee gezien moet worden. "Nee, dat vind ik niet. Ik vind het heerlijk om weer terug te zijn in Nederland", vervolgt De Leeuw, die niet gaat schrikken van het koude weer. "In Chicago was het -20 graden, dus dat valt dan nog wel mee. Ik heb er erg veel zin in. We hebben een prima trainingskamp er op zitten. Dat is het belangrijkste."

"Ik wil gewoon mezelf zijn. Ik wil wedstrijdfit worden, heb twee maanden geen wedstrijden gespeeld. Ik denk echter dat dat snel weer komt. Mijn rol wordt de komende week bepaald. Ik heb niet bepaalde doelstellingen gesteld. De belangrijkste doelstelling is in de Eredivisie blijven", aldus de voormalig speler van FC Groningen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›