'Als er officieel gesproken moet worden, ga ik met mijn vader''

Tim Waterink maakt indruk bij de amateurs van VV Bataven. De 21-jarige spits, die overkwam van Jong FC Groningen, wist al veertien maal het net te vinden. Mede daardoor hoopt Waterink nog altijd op een kans in het betaalde voetbal.

"Het lijkt me mooi bij een traditierijke club in de tweede divisie te spelen, IJsselmeervogels, Spakenburg of De Treffers", zegt Waterink in gesprek met De Gelderlander. "Ik heb zelfs stiekem nog een beetje hoop op het betaalde voetbal. Maar op dit moment ben ik er niet mee bezig. Ik weet het gewoon niet. Nog een jaar hier sluit ik ook niet uit."

De profclubs hebben ogen en oren overal. "De goals blijven niet onopgemerkt, nee. Er zijn al contacten gelegd. Die gesprekken doe ik zelf. Ik moet toch de beslissing nemen uiteindelijk. Als er officieel gesproken moet worden, ga ik met mijn vader (oud-Batavier en-prof Thijs Waterink, red.) als agent", vertelt Waterink.

In zijn periode in het hoge noorden ging het er beduidend anders aan toe. "Bij FC Groningen was dat Rodger Linse, de oude zaakwaarnemer van mijn vader. Die werkt nu met spelers uit de Premier League, dus die zie ik niet veel", aldus Waterink.

Lees meer:
0 reacties