Memisevic oordeelt: ''Als je dat ziet, is het crisis'' VIDEO| Samenvatting: FC Groningen verliest van FC Utrecht Kritiek op 'twijfelkont' Buijs: ''Door dat te zeggen, is het misgegaan'' Matusiwa bekent: ''Ik snapte de uitleg van de trainer niet'' MATCHDAY | FC Groningen met Lundqvist in de basis tegen FC Utrecht

Van Dijk geniet van eigen lied: ''Geweldig om mee te maken''

( 0 reacties)
Van Dijk geniet van eigen lied: ''Geweldig om mee te maken''

Virgil van Dijk was nog niet zo heel lang geleden afwasser in een restaurant in Breda, maar is nu niet meer weg te denken uit het Nederlands elftal. Ook bij Liverpool is de oud-speler van FC Groningen een belangrijke waarde.

Er is zelfs al een speciaal lied voor Van Dijk. "Het is geweldig om mee te maken, en dat al na dik een jaar", zegt hij tegenover de NOS. "Het is al mooi om überhaupt een nummertje te hebben bij zo'n grote club als Liverpool. En dat het ook zo'n goed nummer is dat iedereen pakt."

Van Dijk heeft het vizier nu gericht op het Nederlands elftal, dat vanavond tegen Wit-Rusland begint aan de EK-kwalificatiereeks. "Nu gaat het echt beginnen", beseft de verdediger. "We willen allemaal naar het EK en kunnen vol aan de bak", aldus Van Dijk, die beseft dat er veel naar hem gekeken zal worden.

"Op het veld doe ik alles om te winnen. Maar ik wil het makkelijk maken voor mezelf, dus zorg ik ervoor dat iedereen georganiseerd is en zijn werk goed doet. En dat geldt ook voor mij. Daar hoort bij dat ik veel schreeuw naar mijn ploeggenoten, ook al zijn het dingen die iedereen al weet."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oranje-captain @virgilvandijk geniet van de schitterende ode van Liverpool-fans. “Geweldig om mee te maken.” ???? #virgilvandijk #liverpool #onsoranje #nederlandselftal #voetbal #nossport

Een bericht gedeeld door NOS Sport (@nossport) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›