Payne herenigd met Lukkien: ''De keuze was niet zo moeilijk''

FC Emmen heeft zich versterkt met Desevio Payne. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De voormalig FC Groningen-verdediger wordt door de Emmenaren transfervrij overgenomen van SBV Excelsior. 

“De keuze voor FC Emmen was niet zo moeilijk", zegt Payne op de website van de club. Ik heb ze vorig seizoen vaak zien spelen en de blijdschap na de handhaving was prachtig om te zien. Daarnaast ken ik Dick Lukkien nog van mijn tijd bij FC Groningen. Hij is een goede coach en ik weet zeker dat hij me beter zal maken. Samen gaan we opnieuw voor handhaving in de eredivisie.

In Emmen heeft Payne zijn handtekening onder een eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen getekend. De 23-jarige verdediger is op de weg terug van een blessure. Het afgelopen seizoen ging hij maar liefst drie keer onder het mes. 

Payne speelde tussen 2012 en 2017 voor FC Groningen. Namens de Groningers kwam hij 17 keer in actie in de Eredivisie. In 2017 verruilde Payne FC Groningen voor SBV Excelsior in de hoop op meer speeltijd. 

Lees meer:
0 reacties