VIDEO | FC Groningen krijgt in slotminuten deksel op de neus en verliest Buijs hekelt transfers: ''Vorig jaar is ook een mooi voorbeeld'' Vier FC Groningen-spelers ontvangen een onvoldoende na nederlaag Teleurgstelde Buijs: ''Dat kan je die jongens niet kwalijk nemen'' 'Real Madrid informeert naar FC Groningen-flop'

Robben openbaart toekomstplannen: ''Ik word jeugdtrainer''

( 0 reacties)
Robben openbaart toekomstplannen: ''Ik word jeugdtrainer''

Arjen Robben heeft een klein inkijkje gegeven in zijn toekomstplannen. De voormalig rechtsbuiten zette afgelopen zomer een punt achter zijn imposante carrière en trad maandagavond bij een sportgala in Hamburg voor het eerst weer in de schijnwerpers.

"Ik ga het team van mijn jongste zoon trainen", maakt RTV Noord op uit de mond van Robben. "Het zal duidelijk zijn wat er op die trainingen op het programma zal staan: vanaf rechts naar binnen snijden en dan met links uithalen", grapt hij vervolgens.

Robben heeft de afgelopen tijd genoten van een extra lange vakantie met zijn vrouw en kinderen. "Dat was heerlijk. Ik kan nu eindelijk wat meer tijd aan mijn familie besteden. Ik ben vanaf mijn zestiende jaar prof geweest. Mijn leven heeft sindsdien 24/7 bestaan uit voetbal. Nu is het tijd om dat terug te betalen", vervolgt hij.

Of hij ooit nog terugkeert bij Bayern München? "Dat weet je maar nooit", aldus Robben. "Ik ben eerst nog aan het wennen aan het feit dat ik gestopt ben. Dat was een moeilijke beslissing, waarvan ik denk dat het de goede was."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›