Bruns opnieuw verhuurd door Vitesse: ''Er waren meerdere opties''

0
Bruns opnieuw verhuurd door Vitesse: ''Er waren meerdere opties''

Thomas Bruns is na zijn verhuurperiode bij FC Groningen opnieuw verhuurd door Vitesse. De middenvelder is de rest van het seizoen te zien in het shirt van PEC Zwolle, waarvoor hij afgelopen week debuteerde.

"Natuurlijk wil je spelen bij de club waar je onder contract staat, maar dat zat er voor mij niet in", begint Bruns tegenover FCUpdate.nl. "Vorig jaar niet en nu niet, dus ik ben heel blij dat ik hier ben. Ik heb hierna nog een jaar contract bij Vitesse en heb nog geen idee wat er na dit seizoen gaat gebeuren. Dat ligt er ook aan welke spelers weg gaan en wie er blijven en wie de trainers zijn. In mijn ogen had ik kunnen spelen bij Vitesse, maar de trainers zagen dat anders. Daar heb je mee te leven."

PEC Zwolle was niet de enige club met interesse. "Er waren meerdere opties, ook in het buitenland voor zowel huur als koop. Ik had een goed gevoel bij PEC en vooral met de trainer. Ik wil lekker voetballen hier en heb bewust voor 'voetbal' gekozen en werk met een trainer die mij goed kent. Ik wil hier vertrouwen opdoen en lekker spelen. Als je ergens voor vier miljoen netto op de bank zit, dan kun je daar eerder mee leven."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!