FEITEN| Ajax is FC Groningen bijna altijd de baas in de Euroborg 'Buijs onduidelijk over opstelling; Memisevic en Itakura starten niet' Groningen-fan maakt clublied voor Kids United met Johnny de Mol FC Groningen-trainer moet pittige brieven slikken: ''Goodbye Buijs'' 'Vandaag topoverleg over BeNeLiga; fusie mogelijk vanaf 2025'

Reis: ''Barcelona wil me zo snel mogelijk bij het eerste hebben''

( 0 reacties)
Reis: ''Barcelona wil me zo snel mogelijk bij het eerste hebben''

Ludovit Reis maakte afgelopen zomer de overstap van FC Groningen naar FC Barcelona. De middenvelder werd gehaald voor het tweede elftal, maar trainde al met de eerste selectie mee.

"Met zulke gasten op het veld staan, is top. Daar droom je van als kleine jongen en dat wordt dan werkelijkheid'', vertelt de middenvelder aan de NOS. Frenkie de Jong maakt officieel onderdeel uit van het eerste elftal bij de Catalaanse grootmacht en hij ontfermt zich over het talent. 

"Ik ken Frenkie en kan Nederlands met hem praten. Dan neemt hij me mee naar de rondo, waanzinnig! Als je dat mee kan maken als jonge speler is geweldig. Als je ziet wat Frenkie allemaal laat zien, daar kan ik alleen maar van genieten'', erkent de middenvelder. 

Meetrainen met de eerste selectie smaakt naar meer voor Reis, maar hij blijft rustig. "Ik wacht op mijn kans. Barcelona wil me zo snel mogelijk bij het eerste hebben. Ik moet zorgen dat ik me goed ontwikkel en als die kans er is, die met beide handen aangrijpen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!