''Daarom zijn wedstrijden tegen Groningen ook speciaal voor mij''

0
''Daarom zijn wedstrijden tegen Groningen ook speciaal voor mij''

Gonzalo Garcia kan niet wachten tot 18 januari 2020, wanneer de tweede wedstrijd van het seizoen tussen FC Twente en FC Groningen op het programma staat. De huidig trainer van de Enschedese club denkt nog vaak terug aan zijn tijd in het Hoge Noorden.

Dat komt mede doordat vrijdag de derby tussen FC Twente en Heracles wordt afgewerkt. "Ik heb bij veel clubs gespeeld en daarom zijn wedstrijden tegen bijvoorbeeld Groningen en Heerenveen ook speciaal voor mij. Dat heb ik nu weer. Ik hoop dat we er vrijdag met z'n alleen een mooie party van maken voor het Twentse voetbal", vertelt Garcia.

Garcia is dus bekend met de belangen van de derby. "Jongens als Bijen, Drommel en Schenk hoef je niets uit te leggen, maar ik heb onze buitenlandse spelers wel even verteld dat er een speciale wedstrijd aankomt, die heel erg leeft bij de supporters", vervolgt hij.

"De stemming is heel relaxed, niet alleen bij de spelers, maar ook bij de andere mensen op de werkvloer. En natuurlijk heeft dat ook met goede resultaten te maken", laat Garcia tot slot weten in gesprek met de TC Tubantia.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!