'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten'' ''Te Wierik ontkent dat de overgang al in kannen en kruiken is'' BREAKING | 'Nog een verdediger vertrekt en tekent bij FC Utrecht'

''Als hij nu bij FC Groningen gaat spelen is hij nog de beste van de Eredivisie''

( 0 reacties)
''Als hij nu bij FC Groningen gaat spelen is hij nog de beste van de Eredivisie''

Arjen Robben liet zondagmiddag tijdens het duel ging tussen Rafa's All Stars en de All Stars van Hamburger SV nog maar eens zijn voetbalkunsten zien. Rafael van der Vaart vindt het jammer dat de gestopte aanvaller niet naar PSV of FC Groningen is gegaan.

"Als je Van Persie en Robben ziet voetballen, dat kreng wil ik bijna zeggen, zo snel nog.. Ik zou echt niet weten waarom hij gestopt is", vertelt Van der Vaart tegenover VoetbalPrimeur. "Als hij nu bij PSV of FC Groningen gaat spelen is hij nog de beste van de Eredivisie."

"Als je iedereen weer ziet is het weer ouderwets. We zijn allemaal wat dikker geworden, al zijn er ook een paar nog hartstikke fit", lacht Van der Vaart. "Ik weet niet hoe ze het doen. Het balletje trappen gaat nog wel, alleen het lopen is wat moeilijker geworden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 18 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›