Reis wil zijn doel halen: ''Ik heb het recht voor ogen''

0
Reis wil zijn doel halen: ''Ik heb het recht voor ogen''

Vorig jaar speelde hij nog bij FC Groningen, maar ondertussen is Ludoviet Reis dagelijks te vinden op het trainingsveld van FC Barcelona. Het was, logischerwijs, een grote stap voor de negentienjarige middenvelder.

"Je gaat weg uit je vertrouwde omgeving en komt qua leven en voetballend gezien in een andere cultuur terecht, maar ik denk dat de aanpassing snel verloopt", vertelt Reis in gesprek met De Telegraaf. "Complimenten of negatieve geluiden: ze zullen er altijd zijn. Het is maar net hoe je ermee omgaat. Ik heb mijn doel recht voor ogen, wil de stappen maken waardoor ik steeds meer bij het eerste betrokken word en daar uiteindelijk ooit kan staan."

Met Jong Oranje speelde Reis tegen Jong Portugal, waar hij een een goede indruk achterliet. Wellicht door alles wat hij al geleerd heeft in Barcelona. "Bewust en onbewust krijg je heel veel dingen mee. Vooral anderen wijzen me op wat ik al heb meegekregen. Er moet nog veel meer gebeuren om echt daar te komen waar ik wil zijn, maar ik ben nog maar 19 jaar."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!