Bruns blikt terug op FC Groningen-tijd: ''Redelijk goed gespeeld''

0
Bruns blikt terug op FC Groningen-tijd: ''Redelijk goed gespeeld''

Thomas Bruns werd vorig seizoen door FC Groningen gehuurd van Vitesse. De 28-jarige middenvelder had het naar zijn zin in Groningen, ook al werd de optie tot koop niet gelicht.

"Groningen was vijftig minuten rijden vanuit mijn woonplaats Wierden", vertelt Bruns in gesprek met de Volkskrant. "Soms overnachtte ik bij mijn ploeggenoot Mike te Wierik. Ik begon goed, scoorde uitgerekend tegen mijn oude club Heracles twee keer. Ik heb redelijk goed gespeeld, FC Groningen was moeizaam begonnen en kwam sterk terug in de tweede seizoenshelft."

"Ik deed ook weer mee tijdens de play-offs voor Europees voetbal en meldde me vervolgens weer bij Vitesse", vervolgt de middenvelder. "Een gesprek met Sloetski haalde weinig uit, opnieuw raakte ik op een zijspoor. Ik vind Sloetski een geweldige persoonlijkheid, maar als trainer ben ik niet zo'n fan van hem."

Bruns wordt nu door Vitesse verhuurd aan VVV-Venlo. Hij heeft nog een contract tot medio 2021 in Arnhem. "Het kan zijn dat de club me wil verkopen, al zou ik graag een herkansing krijgen. Misschien wil VVV me toch langer houden? In Twente zeggen we : kieken wat wut, kijken wat het wordt", aldus Bruns.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!