Fraser: ''Met zijn FC Groningen-trainer liep het ook al niet lekker''

Lars Veldwijk heeft veel vrienden in het voetbal, maar heeft in zijn loopbaan ook al aardig wat vijanden opgelopen. De voormalig spits van FC Groningen is in een interview niet te spreken over oud-trainer Henk Fraser.

Fraser zou Veldwijk nooit bedankt hebben dat Veldwijk hem had geholpen om te promoveren. In plaats daarvan was Veldwijk vaak bankzitter in de Eredivisie. Fraser reageert liever niet te veel op de uitspraken van Veldwijk. "Want dan krijg je een welles/nietes-verhaal, vanuit twee verschillende percepties, dat heeft niet veel zin", vindt de Sparta-trainer in gesprek met Voetbal International.

Toch wil Fraser wel wat dingen kwijt over Veldwijk. "Allereerst moet ik Lars een compliment maken. Hij heeft gedaan waarvoor we hem gehaald hebben. Daarmee heeft hij de club, het team en ook mij absoluut geholpen."

"Wat Lars alleen vergeet te vermelden, is dat wij hem ook op de kaart hebben gezet. Zeker met het oog op zijn situatie bij zijn vorige club en trainer, met wie het ook niet zo lekker liep", aldus Fraser, die verwijst naar de moeizame periode van Veldwijk bij FC Groningen onder Ernest Faber.

Lees meer:
0 reacties