Sierhuis baalt enorm: ''Dat maakt het achteraf extra vervelend''

0
Sierhuis baalt enorm: ''Dat maakt het achteraf extra vervelend''

Kaj Sierhuis maakte deze winter voor vier miljoen euro de overstap naar Stade Reims, maar in Frankrijk wil het vooralsnog niet vlotten met de oud-spits van FC Groningen. Al snel liep hij een hamstringblessure op en daarna gooide het coronavirus roet in het eten. 

Wel is hij tevreden over zijn nieuwe werkgever. "Een stevige middenmoter, een club die zich afgelopen jaren goed heeft geroerd op de transfermarkt. Zowel wat ingaande als uitgaande transfers betreft", zegt Sierhuis tegen De Telegraaf. "Stade is een goed gestructureerde en gedisciplineerde ploeg dat weinig goals tegen krijgt. Alleen: ze konden voorin nog wel wat doelpunten gebruiken. Ik denk dat ik in dat plaatje pas."

Zijn start was echter een valse. "Ik had een paar keer meegetraind en de trainer gunde mij tegen Nice direct een basisplaats. Ik zat er lekker in toen ik na een één-tweetje de bal in de lucht met gestrekt been en met mijn grote teen wilde aannemen." Toen knapte zijn hamstring. "Een combinatie van een 'volle strek' en een hectische en energie slurpende periode", vervolgt hij. 

Sierhuis hield er rekening mee halverwege maart weer op het veld te staan. "Het coronavirus gooide echter roet in het eten. Dat maakt die blessure achteraf extra vervelend. Ik heb nog niets kunnen laten zien bij een nieuwe club", aldus Sierhuis.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!