Oud-speler FC Groningen als assistent teruggekeerd in Nederland

0
Oud-speler FC Groningen als assistent teruggekeerd in Nederland

Hans Visser is teruggekeerd in Nederland. De voormalig speler van FC Groningen wordt de rechterhand van Maurice Steijn bij NAC Breda. Visser werd maandag gepresenteerd en kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging.

"Ik loop al vanaf mijn negentiende mee in het betaalde voetbal", vertelt Visser in gesprek met NAC TV. "Ik heb zowel in Nederland als België diverse clubs gehad. Ik ben heel blij om nu aan de slag te gaan bij zo'n mooie club als NAC Breda."

Visser vertrok plotseling uit België. "Ik zat eigenlijk nog bij Leuven en daar is een nieuwe trainer gekomen, die zijn hele eigen staf mee heeft genomen", legt hij uit. "Sinds drie weken zat ik zonder club. Maurice zocht nog een assistent. Zijn vaste assistent (Jay Driessen, red.) had al getekend bij VVV en hij was nog op zoek. We kennen elkaar vanuit de voetballerij en het lijkt me een hele goede trainer."

De 53-jarige oefenmeester, die tussen 1999 en 2002 bij FC Groningen speelde, zal wel moeten wennen. "Als assistent moet je je altijd een beetje aanpassen aan de hoofdtrainer. Dit is mijn tiende club en ik heb ondertussen wel een stuk of twintig trainers meegemaakt, maar dat gaat altijd wel vanzelf. Oud-spelers weten hoe het reilt en zeilt in de voetballerij. Ik denk dat het Maurice heel goed gaat klikken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!