Homepage » Hoofdnieuws » Nijland wil vol stadion bij FC Groningen: ''FOX hebben wij in financiële zin nodig''

Nijland wil vol stadion bij FC Groningen: ''FOX hebben wij in financiële zin nodig''

( 0 reacties)
Nijland wil vol stadion bij FC Groningen: ''FOX hebben wij in financiële zin nodig''

Hoe krijg je een voetbalstadion weer vol? Dat is één van de vragen waar FC Groningen dit seizoen mee worstelt. Het Noordlease Stadion is zelden vol, laat staan uitverkocht. 

Hans Nijland doet zijn verhaal in gesprek met Dagblad van het Noorden. "Het is niet alleen bij ons zo. Ik sprak laatst mijn collega's bij AZ en ook zij hebben het lastig om het stadion te vullen, terwijl ze daar heel behoorlijk voetbal spelen", aldus Nijland. "Bij Vitesse, Utrecht en Heerenveen zie je hetzelfde."

"FOX hebben wij in financiële zin nodig, maar dat betekent wel dat veel supporters bij regen of kou thuis kijken. Het zorgt er ook voor dat wij niet altijd op ons favoriete tijdstip, zondagmiddag half drie, kunnen spelen. We zijn druk bezig een oplossing te vinden, maar dat ei is nog niet gelegd. Ik vind dat wij meer moeten luisteren naar de fan."

Nijland is voor een latere start van de competitie. "Het is bijvoorbeeld te gek voor woorden dat de competitie op 10 augustus al start. Dan ligt iedereen nog op het strand van de Costa Brava of Ameland. Begin in september, als de transferwindow is gesloten. Dan weet de fan ook voor wie hij een kaartje koopt." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›