Homepage » Hoofdnieuws » Van Hanegem steunt Van der Linden: ''Dan is het maar gewoon een potje voetbal''

Van Hanegem steunt Van der Linden: ''Dan is het maar gewoon een potje voetbal''

( 0 reacties)
Van Hanegem steunt Van der Linden: ''Dan is het maar gewoon een potje voetbal''

Afgelopen weekend kwam het uiterst trieste nieuws naar buiten dat het ernstige zieke dochtertje van Antoine van der Linden, Nova, is overleden. Willem van Hanegem besteedde er aandacht aan in zijn column.

Van der Linden speelde tijdens zijn actieve voetbalcarrière voor de Trots van het Noorden en is momenteel assistent-trainer bij de beloften. "Laat ik beginnen met iets wat veel belangrijker is dan voetballen. Het overlijden van Nova, het 6-jarige dochtertje van oud-profvoetballer Antoine van der Linden. Wat een verschrikkelijk nieuws", schrijft De Kromme in het Algemeen Dagblad.

"Ik zag de supporters van de clubs waar Van der Linden heeft gespeeld (Sparta, FC Groningen, FC Emmen en Heracles) keurig stilstaan bij het tragische bericht en dat was goed om te zien. Ik wil de familie vanaf deze plek alle steun toewensen in deze afschuwelijke periode", vervolgt hij.

Van Hanegem beseft dat voetbal op zo'n moment bijzaak is. "Na dergelijke gebeurtenissen ben je geneigd om te gaan relativeren. Dat het allemaal niet meer belangrijk is wat er op de velden gebeurt. Dat het maar gewoon een potje voetbal is", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›