Homepage » Hoofdnieuws » Waarschuwing voor FC Groningen: ''Een betere ploeg dan voor de winterstop''

Waarschuwing voor FC Groningen: ''Een betere ploeg dan voor de winterstop''

( 0 reacties)
Waarschuwing voor FC Groningen: ''Een betere ploeg dan voor de winterstop''

Zondag is voor FC Groningen een onverwacht spannende en belangrijke wedstrijddag. Roda JC komt namelijk op bezoek. De ploeg uit Kerkrade kan bij winst het degradatiespook door Groningen laten gaan.  

Groningen staat op doelsaldo op dit moment op de dertiende plaats, concurrenten NAC en Willem II hebben net als de FC dertig punten, maar leggen het momenteel op doelsaldo af tegen de ploeg van trainer Ernest Faber, Roda staat op dit moment 4 punten achter en bij winst is dat er nog maar één.  

Analist van RTV Noord Wim Masker weet dat dit een belangrijke wedstrijd is. "Als Groningen van Roda wint, is het denk ik klaar. Dan heeft Roda met nog drie wedstrijden te spelen zeven punten achterstand en een veel slechter doelsaldo. Ik denk dat Groningen nog wat schraapt tegen FC Utrecht of Excelsior."

Maar winnen van Roda is de laatste weken lastig gebleken, de ploeg won maar liefst drie keer op rij. "Roda JC heeft drie keer op rij gewonnen. Dat is veel te veel. Er moet geen vierde komen, want zo goed is die ploeg ook niet. Maar het is wel een betere ploeg dan voor de winterstop."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›