Homepage » Hoofdnieuws » Bacuna: ''Ik snap zelf eerlijk gezegd ook niet waarom dat gebeurt''

Bacuna: ''Ik snap zelf eerlijk gezegd ook niet waarom dat gebeurt''

( 0 reacties)
Bacuna: ''Ik snap zelf eerlijk gezegd ook niet waarom dat gebeurt''

Juninho Bacuna baalt ervan dat hij dit seizoen zo nu en dan wordt uitgefloten door eigen supporters. De middenvelder (20) was al een paar keer het mikpunt van enkele FC Groningen-supporters en dat vindt Bacuna lastig.

"Natuurlijk krijg ik dat mee. Ik snap zelf eerlijk gezegd ook niet waarom dat gebeurt. Ik ben denk ik niet de enige die vindt dat je eigen jeugd juist moet steunen als het even minder gaat. Het is vaker gebeurd met eigen jongens. Mijn broer kan erover meepraten. Je moet ermee leren leven blijkbaar. Het hoort erbij", laat Bacuna weten in het Dagblad van het Noorden.

Het jeugdproduct kan zich één moment nog goed herinneren. "Ik dribbel naar de zijlijn en wil naar achteren spelen. Op dat moment hoor ik al het gemor en gefluit ontstaan. Ik draai me om, passeer mijn tegenstander en ineens komt het gejuich van de tribune. Dat alles binnen tien seconden. Zo betrekkelijk is het", vervolgt de jeugdinternational.

Bacuna vindt het zeer jammer dat hij soms het mikpunt is. "De negativiteit richting mij doet me wel wat, maar ik ga me er niet anders van gedragen. Toch zouden eigen jeugdspelers juist een streepje voor moeten hebben. Jarenlang hebben ze geknokt om in dat grote stadion terecht te komen. Dan voelt het wel eens als een koude douche als het publiek zich tegen je keert."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 30 maart 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›