'Ik zei Tom dat hij een gedeelte van onze premie mocht hebben''

FC Groningen speelde donderdagavond in de Galgenwaard met 1-1 gelijk tegen FC Utrecht en Tom van Weert nam de enige treffer van de bezoekers voor zijn rekening. Aanvoerder Willem Janssen probeerde de aanvaller echter nog wel op andere gedachten te brengen.

"Ik ken Tom goed, we zitten samen in de CSR (Centrale Spelersraad, red.)", legt hij uit in gesprek met FC Afkicken. "Wat ik allemaal tegen hem zei? Ik probeerde hem een beetje om te kopen, haha. Ik zei hem dat hij een gedeelte van onze wedstrijdpremie mocht hebben", verklapt Janssen.

"Maar hij vond het blijkbaar te weinig, want hij schiet hem gewoon binnen", vervolgt de verdediger, die beseft dat de club uit de Domstad aan een slechte serie bezig is. "Ja, we zitten in een dipje. We willen weer een winnend elftal worden en dit frustreert enorm", besluit Janssen. 

?????? | Willem Janssen over de penalty van Tom van Weert tijdens @fcutrecht - @fcgroningen: "Ik probeerde hem om te kopen, maar hij vond het te weinig dus schoot hij hem binnen.” ???? #utrgro pic.twitter.com/tUbzAEhB9m

— FC Afkicken (@FCAfkicken) April 19, 2018

Lees meer:
0 reacties