UPDATE: Oud-speler Groningen tekent bij FC Porto

Oud-speler Hyun-Jun Suk zou bezig zijn met een transfer naar FC Porto. De 24-jarige aanvaller van Zuid-Koreaanse komaf geniet belangstelling van de 27-voudig kampioen van Portugal, meldt Voetbal International.

Hyun-Jun Suk speelde in het verleden voor Ajax en FC Groningen, maar mislukte bij beide clubs. De situatie lijkt er nu anders uit te zien voor Suk. De aanvaller maakte namelijk de afgelopen tijd indruk in Portugal bij Vitória Setubal en heeft met negen goals en zeven assists in vijftien duels een belangrijke aandeel in het elftal. Het succes is de bondscoach van Zuid-Korea ook niet ontgaan, want Suk kan zich inmiddels ook international noemen van Zuid-Korea.

FC Porto zou naar verluidt zo'n anderhalf miljoen euro neer willen leggen voor de aanvaller. De transfer wordt naar aller waarschijnlijkheid donderdag afgerond, aangezien Suk vanavond nog een belangrijke wedstrijd speelt tegen Sporting Lissabon.

UPDATE: Hyun-Junk Suk heeft definitief getekend bij FC Porto. De oud-aanvaller van FC Groningen heeft een contract getekend tot medio 2020 bij de club uit Porto, meldt FC Porto via officiële kanalen.

Suk: bem-vindo! / Welcome to FC Porto! / ¡Bienvenido a FC Porto! / ????? #FCPorto pic.twitter.com/3pRmCKQEyg

— FC Porto (@FCPorto) 14 januari 2016
Lees meer:
0 reacties