Bacuna zondebok in Engeland, dochter verbaal aangevallen'

Leandro Bacuna ligt zwaar onder vuur bij de fans van Aston Villa. De Engelsen staan op een laatste plaats in de competitie met slechts acht punten, zeven punten minder dan nummer negentien Sunderland. Daarbij speelde het ook nog eens gelijk tegen Wycombe Wanderers, een team uit de League Two, in de FA Cup (1-1). 

Na het gelijkspel tegen Wycombe werd de spelersbus opgewacht door Villa-fans. "Jullie zijn het niet waard om het shirt van Villa te dragen", werd er geroepen. 

Bacuna is één van de spelers die het zwaar te verduren heeft. De oud-speler van Groningen ging vorige week, nota bene tegen Sunderland, gigantisch in de fout. Hij gooide slecht in, waarna Jermain Defoe scoorde. Uiteindelijk ging de degradatiekraker met 3-1 verloren. Via Social Media kreeg Bacuna de nodige verwensingen naar zijn hoofd geslingerd. Het ging zelfs zo ver dat zijn dochtertje erbij werd gehaald en verbaal werd aangevallen, zo meldt The Daily Mirror.

"De spelers hebben echt verschrikkelijke dingen naar hun hoofd geslingerd gekregen. Buiten proporties. Het ergste was over de dochter van Bacuna. Schandalig", aldus een bron. "Hoe helpt dat om de spelers te motiveren, of andere spelers aan te trekken."

Lees meer:
0 reacties