''Met minder dan het linkerrijtje mag FC Groningen geen genoegen nemen''

( 0 reacties)
''Met minder dan het linkerrijtje mag FC Groningen geen genoegen nemen''

Danny Buijs maakt veel indruk bij FC Groningen en de oefenmeester lijkt zonder een officiële wedstrijd te hebben geleid voor de Groningers niet meer kapot te kunnen bij de Groningers. Toch hebben de Groningers altijd hoge verwachtingen en zijn ze enorm kritisch. En dat leidt tot vragen bij journalist Dennis van Bergen.

"De grote vraag bij Groningen is, kan Buijs het waarmaken. De voortekenen zijn positief. Niet dat de selectie nu veel anders is dan afgelopen jaar. Slechts Mateo Cassierra (Ajax), Julian Chabot (Sparta), Ahmad Mendes Moreira (Kozakken Boys) en de van 1. FC Kaiserslautern teruggekeerde Ruben Jenssen kwamen vooralsnog. Toch is er binnen de selectie een heel andere dynamiek voelbaar. En dat is dat het beter kan en móét dan afgelopen jaar", stelt journalist Van Bergen in Voetbal International.

"Gezien de spelers die Buijs tot zijn beschikking heeft, zoals Ritsu Doan, Jesper Drost, Ajdin Hrustic, Uriel Antuna en Mimoun Mahi, kan het niet anders of het voetballende raffinement moet er een keer uitkomen. Sterker nog: met minder dan een klassering in het linkerrijtje mag Groningen geen genoegen nemen", aldus Van Bergen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›