Linssen tegenover zijn broer: ''Maar ik heb geen informatie gehad''

Voor Bryan Linssen is de wedstrijd tegen Willem II dinsdagavond extra speciaal. Zijn oudere broer Edwin is namelijk assistent-trainer bij de nummer 14 van de Eredivisie. "Er zullen wat meer familieleden op de tribune zitten, maar hij speelt niet meer dus is het wel iets minder speciaal dan wanneer je elkaar op het veld tegenkomt", vertelt de aanvaller van FC Groningen op de officiële website van zijn club.

Hoewel de broers goed contact hebben met elkaar, hoeft geen van beide te rekenen op geheime informatie. "Ik heb geen informatie gehad en dat krijgt hij zeker ook niet van mij", lacht de buitenspeler. "Maar tegenwoordig zijn er bijna geen geheimen meer voor elkaar. De clubs weten alles van elkaar en we hebben veel wedstrijden van ze gezien. Er zijn bij beide ploegen wat blessures, dus is de enige vraag nog hoe dat wordt ingevuld. Verder zijn zij in Stijn Wuytens een belangrijke speler kwijtgeraakt en moeten ze dat verlies opvangen."

FC Groningen en Willem II zitten een beetje in hetzelfde schuitje, weet Linssen. "Ze hebben gewoon een goede ploeg, maar scoren te weinig. Dat is hun probleem. Ook wij moeten zorgen dat we weer gaan scoren. Afgelopen vrijdag stonden we wel als een team, maar maakten we de mogelijkheden niet af. Wanneer je niet scoort, win je ook geen wedstrijden. We moeten zorgen dat we de kansen deze keer wel afmaken, wanneer we de helft van de mogelijkheden morgen afmaken, moet het zeker goed komen."

Lees meer:
0 reacties