Padt na duel met AZ opgepakt vanwege agressief gedrag in de trein

( 0 reacties)
Padt na duel met AZ opgepakt vanwege agressief gedrag in de trein

Sergio Padt is zondagavond opgepakt vanwege agressief gedrag in de trein, dat meldt het Dagblad van het Noorden. Dat gebeurde in de trein tussen Groningen Europapark en Weener van 20.53 uur.

Padt had geen geldig vervoersbewijs en werd agressief nadat conducteurs hem een boete wilden geven. De doelman van FC Groningen zou hebben gescholden en ook geslagen hebben richting een conducteur, die bij het handgemeen zijn horloge verloor.

Bij station Kropswolde werd de trein stilgezet en alle deuren afgesloten. Padt werd enkele minuten later door de gealarmeerde politie meegenomen. Veel passagiers, onder wie een medewerker van het Dagblad van het Noorden, zagen het voorval gebeuren en enkele passagiers verlieten geschrokken de coupé.

FC Groningen verloor eerder op de dag met 1-3 van AZ. De club wil nu nog niet op het voorval reageren. "Voor ik reageer wil ik weten wat er precies is gebeurd, daarvoor zal ik eerst met de betrokkenen moeten spreken en dat heb ik nog niet gedaan", aldus algemeen directeur Hans Nijland, die later vandaag met een verklaring komt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›