Groninger 'Super Sunday' op komst: ''Seinen lijken op groen te staan''

Er heerst een plan om zondag 11 november om te dopen tot 'Super Sunday'. Zowel de voetballers van FC Groningen, de basketballers van Donar en de volleyballers van Lycurgus komen dan namelijk in actie in de provinciehoofdstad.

FC Groningen trapt om 12:15 uur af in de Derby van het Noorden tegen SC Heerenveen, terwijl om 15 uur in Martiniplaza het duel Donar-Apollo op het programma staat. Aansluitend speelt Lycurgus, ook in Martiniplaza, de topper tegen Dynamo.

"We zitten te denken aan een Super Sunday", aldus Reint-Jan Auwema, manager van Lycurgus tegenover het Dagblad van het Noorden. "Met alle respect voor de andere clubs, maar op 11 november komen de grote drie van de stad Groningen in actie. We hebben het er nog niet met FC Groningen over gehad, maar we denken aan het aanbieden van arrangementen voor deze Groninger sportdag. Op deze dag kunnen we Groningen als sportstad onder de aandacht brengen."

Auwema houdt nog wel even een slag om de arm. "Het is nog niet helemaal zeker of het plan doorgaat. We verwachten later deze week zekerheid te hebben. De seinen lijken overal op groen te staan."

Lees meer:
0 reacties