'Eigenlijk doet FC Groningen nooit tevergeefs een beroep op Robben''

Arjen Robben blijft altijd betrokken bij FC Groningen. De sterspeler van Bayern München keerde afgelopen weekend ook terug naar zijn roots, waar hij meedeed aan de 4Mijl.

"Ik weet zeker dat hij zaterdagmiddag graag bij de opening van het TopsportZorgCentrum was geweest", schrijft verslaggever William Pomp in het Dagblad van het Noorden. "Je weet, eigenlijk zou Robben zijn eigen naam op de gevel onthullen. Daar werd op het laatste moment een streep doorgezet."

"Partijen laten niet het achterste van hun tong zien, maar tussen ons gezegd en geschreven, zo langzamerhand is mij het verhaal wel aardig duidelijk", vervolgt Pomp. "Kijk, Robben zet zich graag in voor zijn oude club. Eigenlijk doet FC Groningen nooit tevergeefs een beroep op hem. Dat gaat doorgaans stilzwijgend. Een gentlemen's agreement. Het hoeft niet allemaal zwart op wit."

VNO-NCW, dat ook in het TopsportZorgCentrum is gevestigd, gaf echter aan de naamgeving wel verplichtingen met zich meebrengt. "Robben zal wel denken, ammehoela", reageert Pomp. "De tijd was te kort om de boel alsnog zwart op wit te zetten en rechten en plichten juridisch af te timmeren. Toch gaat het in de nabije toekomst goed komen, schat ik zo in. Het Arjen Robben Topsportzorgcentrum. Maar dan zonder dat deze wereldster verplicht Jan en alleman moet plezieren."

Lees meer:
0 reacties