Koeman sluit niets uit: ''Ik voel me nergens te groot voor''

( 0 reacties)
Koeman sluit niets uit: ''Ik voel me nergens te groot voor''

Johan Derksen liet onlangs bij Veronica Inside weten dat Erwin Koeman al gepolst zou zijn door FC Groningen om in te springen als trainer als Danny Buijs de zaak niet op de rit zou krijgen. Koeman zelf weet momenteel nog van niks, maar sluit niets uit.

"Ik ben niet gebeld en ik heb hier niemand over gesproken", beweert de interim-trainer van Fenerbahçe stellig. "Wat de toekomst brengt, staat in de sterren geschreven, maar één ding: niet geschoten is natuurlijk altijd mis en vragen staat vrij. Als het nee is, is het nee, maar als het ja is, is het ja. Dan gaat het misschien wel een keer gebeuren."

Koeman geeft toe dat hij nog altijd speciale gevoelens heeft bij FC Groningen. "Ik volg de club op de voet en voel me in ieder geval nergens te groot voor. Ik geniet net zoveel van het spelletje bij Everton of Fenerbahce als bij mijn cluppie vv Acht, al is het lang niet altijd een feest om trainer te zijn. Maar FC Groningen zal me altijd blijven triggeren", zegt Koeman in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 24 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›