'Ik loop liever na de wedstrijd een ronde, met drie punten op zak''

FC Groningen speelt komende zondag tegen NAC Breda. FC Groningen-trainer Danny Buijs kan in ieder geval niet beschikken over Jannik Pohl, Mateo Cassierra, Michael Breij. Django Warmerdam is een twijfelgeval.

"Mateo heeft vorige week al het veld verlaten vanwege zijn blessure", begint Buijs over de Colombiaanse spits, naar verwachting zal Ajdin Hrustic hem vervangen. "Hij heeft het vorige week goed ingevuld. Ik vind wel dat hij sommige dingen moet verbeteren. Hij heeft heel veel potentie. Zondag misschien weer een kans voor hem om zich te laten."

Komende zondag is er een afscheid voor voormalig Groningen-spelers, die mogelijkheid heeft Buijs ook. "Ik loop liever aan het einde van de wedstrijd een ronde, met drie punten op zak uiteraard. Die drie punten zijn het lekkerst. Nevland, Van der Linden, dat zijn spelers waar ik naar uit kijk om ze weer even te zien."

"Het is goed dat Groningen dit heeft geregeld. Het is goed voor de binding met de oud-profs, maar ook voor de binding met het publiek. Als we blijven spelen zoals de laatste weken, dan weet je dat de supporters blijven komen. Hopelijk kunnen we die lijn doorzetten", besluit de oefenmeester van de Groningers in gesprek met FCG Radio.

Lees meer:
0 reacties