Te Wierik reageert op transfergeruchten: ''Daar lijkt het wel op, ja'' Matchday: FC Groningen met Sierhuis in duel met FC Twente 'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten''

Zeefuik maakt indruk: ''Een assist en een goal, dat zegt genoeg''

( 0 reacties)
Zeefuik maakt indruk: ''Een assist en een goal, dat zegt genoeg''

FC Groningen won zondagmiddag in eigen huis met 5-2 van NAC Breda en daardoor is het gat met de hekkensluiter nu vijf punten. Joop Gall, die bij de wedstrijd aanwezig was als analist, heeft genoten van het optreden van Deyo Zeefuik. 

"Hij is ontzettend ondernemend, volgens mij heeft hij wel tachtig keer de achterlijn gehaald. Een assist en een goal, dat zegt genoeg", legt hij uit. "Hij is zo enorm gedreven, echt een speler met FC Groningen-DNA die perfect bij deze club past", aldus Gall. 

"Zijn tegenstander moet de hele tijd achter hem aanlopen in plaats van andersom", vervolgt hij in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Dat vindt zo’n aanvaller heel vervelend hoor. Die denkt echt, wat een pain in the ass is dat", besluit Gall. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›