Klaver blijft met vraagtekens achter: ''Alsof mij iets is afgenomen'' Benschop valt in bij Curaçao; Hrustic krijgt geen minuten bij Australië VIDEO | Zeefuik, Sierhuis en Hoekstra winnen met Jong Oranje Commercieel directeur per direct vertrokken bij FC Groningen FC Groningen geeft voorsprong uit handen tegen Almere City

Gall: ''Zij zijn het beste wat FC Groningen te bieden heeft''

( 0 reacties)
Gall: ''Zij zijn het beste wat FC Groningen te bieden heeft''

FC Groningen won zondagmiddag in eigen huis met 5-2 van NAC Breda en daardoor is het gat met de hekkensluiter nu vijf punten. Joop Gall, die bij de wedstrijd aanwezig was als analist, heeft vooral genoten van de openingstreffer. 

"Dit is echt voetbal van hogeschool-niveau", blikt hij terug. "Doan levert die bal op de perfecte snelheid af. Dat hoor je aan het speciale geluid waarmee hij de bal raakt. Hetzelfde geldt voor de technisch hoogstaande afwerking die Mahi erop laat volgen", aldus Gall. 

"Het is natuurlijk geen wonder dat het juiste deze twee zijn die het hem doen voor FC Groningen", vervolgt hij op de website van het Dagblad van het Noorden. "Ze zijn het beste wat de club te bieden heeft. Het is voor het publiek te hopen dat ze er na de winterstop ook nog zijn", besluit Gall. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›