Te Wierik reageert op transfergeruchten: ''Daar lijkt het wel op, ja'' Matchday: FC Groningen met Sierhuis in duel met FC Twente 'FC Groningen toont belangstelling voor middenvelder Go Ahead Eagles' Kritiek op 'on-attractief spelend' FC Groningen: ''Zit niets in'' Te Wierik is klaar met 'gezeur': ''Ik zou het echt niet weten''

''Absoluut buitencategorie en volstrekt onhoudbaar voor FC Groningen''

( 0 reacties)
''Absoluut buitencategorie en volstrekt onhoudbaar voor FC Groningen''

FC Groningen won zondagmiddag met 5-2 van NAC Breda. Verslaggever William Pomp was met name onder de indruk van Ritsu Doan.

"Wat was het zondag weer genieten van die getalenteerde Japanner", zegt Pomp in het Dagblad van het Noorden. "Daar krijgt FC Emmen nog wat mee te stellen op de zestiende. Zoals hij Mahi bediende bij die fabuleuze eerste goal. Absoluut buitencategorie en transfertechnisch natuurlijk volstrekt onhoudbaar voor FC Groningen. Is het niet deze winterstop, dan wel in de zomer."

Ook in de rust kon Pomp genieten. "Ja, de helden van weleer. Prachtig initiatief", geeft hij aan. "Voor velen was het een feest der herkenning in de groene kathedraal, onder meer voor onze analist van dienst Joop Gall. In de rust maakte hij zich inderdaad even los van de perstribune om met zijn oude kameraden de ereronde te lopen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›