''Volgens mij is FC Groningen het aan hun stand verplicht te winnen''

( 0 reacties)
''Volgens mij is FC Groningen het aan hun stand verplicht te winnen''

Said Bakkati droomde er als kind van om bij FC Groningen te spelen, maar zover kwam het nooit voor de oud-prof. Hoewel hij nog wel in de jeugdopleiding speelde, haalde hij het eerste elftal nooit. Tot grote teleurstelling van de voormalig vleugelverdediger.

"Als kind ging ik al met mijn broer Mimoun naar het Oosterpark en droomde ik ervan ooit het shirt van FC Groningen te dragen", begint Bakkati in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

De voormalig prof kan zich goed inbeelden hoe de FC Emmen-spelers, met historie bij FC Groningen, zich nu voelen. "Als ik tegen de FC speelde wilde ik altijd wat extra’s laten zien. Als je verloor, kon je het maanden aanhoren bij het tankstation en de supermarkt op de hoek. Dat gebeurde me dan ook niet vaak."

"Volgens mij is FC Groningen het aan hun stand verplicht te winnen, maar de sentimenten kunnen zeker een rol spelen. Ik vind dat Lukkien bij FC Emmen een mooi, uitgebalanceerd elftal heeft gesmeed met spelers als Anco Jansen en Alexander Bannink. Daar speelde ik nog mee samen. Zij kunnen het verschil maken. Ik verwacht een mooi potje", aldus Bakkati die in 2015, na zijn tijd bij FC Emmen, zijn carrière beëindigde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›