Warmerdam eerlijk: ''Het was een grote kans, die moet tussen de palen''

( 0 reacties)
Warmerdam eerlijk: ''Het was een grote kans, die moet tussen de palen''

Hoewel Django Warmerdam de afgelopen dagen een beetje ziek en geblesseerd is geweest, gaat het volgens de verdediger annex middenvelder nu wel weer beter dan eerder deze maand.

"Door blessures en mijn ziekte leed mijn spel er wel onder. Dat was wel een beetje balen", begint Warmerdam. "Ik heb twee goede kansen gehad en die had ik moeten maken, maar ik wil niet alles afschuiven op mijn gezondheid, maar daar had het wel mee te maken. Het was een grote kans, maar die moet minimaal tussen de palen. We zijn op de goede weg en vandaag weer redelijk veel meegedaan en dan zondag weer volle bak."

Warmerdam verwacht een mooie wedstrijd, vooral omdat het verschil op de ranglijst niets scheelt. "Het is heel belangrijk. Het ligt heel gevoelig, het is een derby. We moeten laten zien waar we thuis horen", vervolgt Warmerdam, die erkent dat er veel ex-Groningers inzitten. "Er zitten inderdaad veel oude bekenden in, wat ik gehoord heb." We moeten er alles aan doen om te winnen."

"Emmen probeert altijd gewoon te voetballen en wachten op onze fouten. Ze willen er in de counter uitkomen. Wij moeten daarvoor uitkijken. Ik ben bijna helemaal fit, dus dat komt goed. Het voelt goed op het middenveld en ik kom er steeds lekkerder in. Ik moet alleen meer scoren", aldus Warmerdam. "Het zou mooi zijn als het stadion helemaal vol zit. Als de supporters vol achter ons gaan staan, dan wordt het een heel mooie wedstrijd. We moeten de stijgende lijn doortrekken", zegt Warmerdam in gesprek met FCG Radio.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›