Bel Hassani: ''Ik wilde hoe dan ook naar Groningen en heb zelf contact gezocht''

( 0 reacties)
Bel Hassani: ''Ik wilde hoe dan ook naar Groningen en heb zelf contact gezocht''

Ilias Bel Hassani kende geen goed 2018, maar kreeg toch nog goed nieuws aan het einde van het vorige jaar. De aanvallende middenvelder wordt door AZ voor een half jaar verhuurd aan FC Groningen. Hij is content met de verhuurperiode.

"Iedereen weet dat ik geen goed 2018 kende, maar het kwam toch nog goed met dit nieuws", doelt Bel Hassani op zijn verhuurperiode naar FC Groningen. "Gelukkig kun je het jaar dan nog goed afsluiten", aldus Bel Hassani in gesprek met FC Groningen TV.

De middenvelder heeft in ieder geval een duidelijk doel. "Ik wil gewoon zo snel mogelijk weer profvoetballer worden. Het klinkt heel raar om dat te zeggen, maar ik heb gewoon veel te weinig wedstrijden gespeeld. Ik heb meer dan een half jaar dat ik geen wedstrijden heb gespeeld. Ik heb niet het gevoel dat ik elke week een wedstrijd had, weekenden waren vrije dagen. Ik wil zo snel mogelijk weer de oude Ilias worden. Dat wil ik iedereen laten zien."

"Alleen FC Groningen was een club waar ik echt heen wilde gaan. Dus het was heel simpel voor mij. Ik had het er met mijn manager over en mijn manager stond er ook heel erg achter. Ik wilde hoe dan ook naar Groningen. Ik heb zelf contact op gezocht met Danny (Buijs, red.). Ik kende hem natuurlijk al van Sparta. Ik heb hem een berichtje gestuurd en het is dus van twee kanten gekomen", vervolgt Bel Hassani, die zag dat het snel rond was. "Binnen twee dagen is het rondgekomen en dat is omdat we beiden heel graag wilden samenwerken", aldus de middenvelder, die eerder bij Heracles Almelo en AZ speelde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›