'Oefenwedstrijd van FC Groningen tegen MSV Duisburg op losse schroeven'

( 0 reacties)
'Oefenwedstrijd van FC Groningen tegen MSV Duisburg op losse schroeven'

FC Groningen zou tijdens het trainingskamp in Duitsland twee oefenwedstrijden spelen, namelijk tegen MSV Duisburg en tegen 1. FC Köln. Het is echter nog onduidelijk of beide duels doorgaan, zo weet RTV Noord te melden.

"Van de DFB (Duitse voetbalbond) mocht de wedstrijd tegen Duisburg plaatsvinden als niemand hiervan af zou weten. FC Groningen heeft toch op de eigen website gepubliceerd dat we tegen elkaar zouden spelen", zegt Martin Haltermann van MSV Duisburg.

"We hopen dat het alsnog door kan gaan, maar het kan ook zomaar zijn dat de DFB 'nee' zegt. In het contract dat we met FC Groningen hebben afgesloten stond deze voorwaarde duidelijk. We proberen om in contact te komen met de DFB, maar dat is vooralsnog niet gelukt. We hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben, omdat het voor ons ook een belangrijke wedstrijd is."

Woordvoerder Richard van Elsacker van FC Groningen laat weten dat er bij FC Groningen niets bekend is over de voorwaarden en zij zien dan ook geen reden om de wedstrijd niet door te laten gaan. Zij houden gewoon rekening met de wedstrijd tegen het Duitse MSV Duisburg.

De FC speelt aankomende dinsdag dus ook nog tegen 1. FC Köln, maar over die wedstrijd en de voorwaarden is nog niets bekend, meldt Stefan Bleeker, journalist van RTV Noord.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›