FC Groningen wil verder met verdediger: ''Begin februari gaan we met elkaar in gesprek''

( 0 reacties)
FC Groningen wil verder met verdediger: ''Begin februari gaan we met elkaar in gesprek''

Mike te Wierik leek FC Groningen afgelopen zomer te verlaten voor AA Gent, maar die transfer ketste af. Inmiddels voetbalt de verdediger nog steeds in het hoge noorden en wil de club graag zijn contract verlengen.

"Ik ben anderhalf jaar bij FC Groningen en ik heb nog anderhalf jaar te gaan, maar de club wil graag om tafel om te praten over een langer dienstverband'', vertelt Te Wierik in gesprek met het Dagblad van het Noorden. ''Dat is fijn, daar spreekt waardering uit. We hebben afgesproken om eerst de transferperiode af te wachten. Begin februari gaan we met elkaar in gesprek."

Over de mislukte transfer naar het Belgische AA Gent vertelt Te Wierik het volgende: "Die stap had ik graag willen maken, maar dat ging helaas niet door. Los daarvan voetbal ik met alle plezier bij FC Groningen, een echte volksclub met fantastische supporters. Ik denk dat de club goed bij me past. Ik wacht af hoe het voorstel eruit ziet en dan ga ik er verder over nadenken. Ik heb er vertrouwen in dat de club met een goed aanbod komt'', besluit de verdediger. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›