Bel Hassani wil revanche: ''Daar wil ik nooit van mijn leven weer naartoe''

Iliass Bel Hassani wil bij FC Groningen laten zien wat hij kan. De 26-jarige middenvelder erkent dat hij met name richting AZ wil bewijzen dat hij het wél kan. 

"Ik zal AZ laten zien dat ze fout zitten. Dat klinkt misschien egoïstisch, van ikke, ikke, ikke, maar zo is het niet", aldus Bel Hassani in Dagblad van het Noorden. "Voorop staat dat ik FC Groningen zo snel mogelijk uit de situatie wil helpen waarin de club zit. Degradatie is natuurlijk geen optie."

"De wraakgevoelens naar AZ zijn er natuurlijk wel. Voetbal kan prachtig, maar ook echt waardeloos zijn. Dat heb ik het afgelopen jaar wel gemerkt. Ik herinner me nog scherp de woorden van Frank de Boer toen ik bij Heracles wegging. Hij was helemaal idolaat van het middenveld van toen. Die zijn te goed, zei hij. Iedereen was lovend over ons."

"Ik had genoeg buitenlandse aanbiedingen, maar wilde eerst in Nederland carrière maken." Daarbij koos hij voor AZ, maar dat liep niet goed. "De clubleiding neemt afstand van je, de staf, de supporters, iedereen. Ik heb echt de bodem gezien in Alkmaar. Ik weet nu hoe vies die afgrond is, daar beneden. Daar wil ik nooit van mijn leven weer naartoe."

Lees meer:
0 reacties