Verbazing over uitgaven FC Groningen: ''Blijkbaar hebben ze een potje geld gevonden''

FC Groningen versterkte zich deze zomer al met maar liefst zes veldspelers. Bij Voetbalpraat op FOX Sports bespreken ze de transferdrift van de de ploeg van Danny Buijs. Mark van Rijswijk weet meer van de stand van zaken.

"Blijkbaar hebben ze daar een potje met geld gevonden. Ze hebben een eigen vermogen. Echter hadden ze ook een tekort van een paar miljoen", begint Van Rijswijk. Vincent Schildkamp denkt dat ze geen afscheid willen nemen met een degradatie en daarom toch meer gaan uitgeven. "Jij (Leo Driessen, red.) zegt het nu wel gekscherend, maar zij willen geen afscheid nemen met een degradatie."

Van Rijswijk denkt niet dat er zo gedacht wordt. "Ik denk niet dat Nijland uiteindelijk zegt: 'We zijn erin gebleven, maar staan wel vijf miljoen in het rood'. Nijland heb ik wel iets hoger zitten. Met Gladon, Sierhuis, Mahi, Doan, Bruns en Bel Hassani voor de basis en Pohl hebben ze nog. Dat zijn er zes, waarvan er vier kunnen spelen. Groningen heeft zich dan zeer behoorlijk versterkt", besluit Van Rijswijk bij Voetbalpraat.

Lees meer:
0 reacties