'Ik stond stil in mijn ontwikkeling, daarom wilde ik naar FC Groningen''

FC Groningen huurt Mo El Hankouri het komende half jaar van Feyenoord waarna FC Groningen hem voor twee seizoenen contracteert met een optie op nog een extra jaar. De aanvaller is blij om in Groningen te zijn.

"Ik vind het een mooie stap. Ik zie het als een stap vooruit. Bij Feyenoord kon ik niet echt minuten maken en hier kan ik mezelf laten zien. Uiteindelijk is de keuze wel aan de trainer, maar ik heb er vertrouwen in", begint El Hankouri in gesprek met FC Groningen TV. De aanvaller beschrijft zichzelf als een creatieve speler. "Ik ben een linksbuiten, die technisch is, een mannetje kan uitspelen, binnendoor- en buitenom. Met links en met beide benen. Ik ben wel dreigend."

Waar El Hankouri vorig seizoen werd verhuurd aan Willem II, kreeg hij in het begin de kans achter Sam Larsson bij Feyenoord, toch brak hij niet door. "Ik was verhuurd aan Willem II, kwam toen terug bij Feyenoord. Voelde mij fitter en volwassener en wilde voor mijn kans gaan. Uiteindelijk maakte de trainer andere keuzes. Ik had het gevoel dat ik in mijn ontwikkeling stil stond en daarom wilde ik naar FC Groningen."

"Voor Marbella, het trainingskamp, kreeg ik een belletje van mijn zaakwaarnemer dat FC Groningen geïnteresseerd was. Toen had ik een week om erover na te denken, maar ik had mijn keuze al gemaakt", vervolgt El Hankouri, die lovend is over zijn nieuwe club. "Mooie club, supporters zijn fanatiek. Mooie warme club. Het is een grote club eigenlijk."

 

Lees meer:
0 reacties