Gladon zocht zelf contact: ''Ik wist niet dat ze behoefte hadden aan een spits

Paul Gladon is sinds kort de spits van FC Groningen. De voormalig Heraclied kwam over van Wolverhampton Wanderes, waar hij niet op speelminuten hoefde te rekenen. Hij is blij dat hij in Groningen op zoek mag naar speelminuten.

"Ik ben superblij dat ik hier ben. Ik was vorige week aan het ‘FaceTimen’ met Thomas Bruns en zo kwamen we in gesprek over FC Groningen. Ik zou het fantastisch vinden om naar Groningen te komen, maar wist niet dat ze ook behoefte hadden aan een spits. Ik heb contact gezocht met trainer Danny Buijs en daarna ging het balletje rollen", begint Gladon op de officiële clubsite van de Groningers.

Ook Ron Jans is blij met de komst van Gladon. Hij weet ook waarom de spits wilde vertrekken uit Engeland en licht de situatie van hem uit. "Bij Wolverhampton Wanderers was er een trainerswissel en kwamen veel spelers er niet meer aan te pas. Bij Sint-Truiden, waaraan hij was verhuurd, heeft Paul amper een kans gehad, omdat het elftal enorm goed draaide. Hij heeft wel keihard getraind, is fit en gretig. Paul is een fysiek sterke spits die er staat in de zestien", zo laat Jans weten.

Gladon heeft een contract ondertekend tot het einde van het seizoen. Voor 1 mei zullen FC Groningen, Paul Gladon en zijn zaakwaarnemer aan tafel schuiven over een eventueel vervolg in Groningen.

Lees meer:
0 reacties