Sierhuis bewust van gedrag: ''Dat is af en toe mijn valkuil''

( 0 reacties)
Sierhuis bewust van gedrag: ''Dat is af en toe mijn valkuil''

Kaj Sierhuis is sinds deze winter speler van FC Groningen. Hij kwam op huurbasis over van Ajax, waar hij nog niet echt door kon breken in het eerste elftal. 

Sierhuis is zich heel bewust van het gedrag dat hij soms binnen de lijnen vertoont. "Ik ben een hele emotionele speler en volgens mij kun je dat ook wel zien op het veld", zegt hij in een podcast van FC Afkicken. "Ik ben wel iemand die zich soms iets te veel laat leiden door emoties, dus ja ik heb ook wel eens opstootjes op het veld gehad en op trainingen. Tuurlijk gebeurd dat wel eens."

"Ik ben wel iemand die zich durft uit te spreken en dat is ook af en toe mijn valkuil moet ik zeggen", reflecteert hij op zichzelf. "Af en toe moet ik het wel eens slikken. Ik kan heel slecht tegen onrecht, en als ik het gevoel heb dat mij onrecht wordt aangedaan dan kan ik wel eens uit de slof schieten en dat is wel mijn valkuil. Dat besef ik me heel goed, alleen af en toe is het negen keer slikken en dan de tiende keer ontplof je toch. Daar moet ik nog iets volwassener in worden, laat ik het zo zeggen."


Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 augustus 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›