Gudde: ''Er ligt een mooie uitdaging, ook op financieel gebied''

( 0 reacties)
Gudde: ''Er ligt een mooie uitdaging, ook op financieel gebied''

Wouter Gudde wordt volgend jaar de nieuwe algemeen directeur van FC Groningen. De huidige commercieel directeur van Excelsior kijkt uit naar deze mooie stap.

"Dit is de perfecte stap in mijn carrière'', vertelt Gudde bij RTV Rijnmond. ''Groningen heeft de faciliteiten om in de subtop van Nederland te spelen. Er staat een prachtig stadion en een gloednieuw trainingscomplex met een topsport-zorgcentrum. Maar de laatste jaren is er geen sportieve stabiliteit geweest, waardoor er een mooie uitdaging ligt om het sportief beter te doen. Ook op financieel gebied.''

''Het wordt geen makkelijke klus'', vervolgt Gudde die aangeeft dat hij waarschijnlijk niet vee mensen van Excelsior meeneemt naar FC Groningen. ''Daar ben ik niet zo van. De club en de mensen moet ik leren kennen. Er zijn inderdaad veel lege stoelen in het stadion. Dat zal ermee te maken hebben dat de inkomsten wat minder zijn. En dat het sportief wat minder gaat. We moeten er dus voor gaan zorgen dat we sportief én financieel terugkeren in de subtop van Nederland'', besluit Gudde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 augustus 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›