Slutskiy: ''Onze kracht ligt in de voetbalkwaliteiten op het middenveld''

( 0 reacties)
Slutskiy: ''Onze kracht ligt in de voetbalkwaliteiten op het middenveld''

Morgen speelt FC Groningen in eigen huis tegen nummer vijf Vitesse. De ploeg van trainer Leonid Slutskiy zit momenteel in een mindere fase en weet al drie wedstrijden op rij niet meer wat winnen is.

''Het is zeer pijnlijk. We praten over cruciale momenten, maar dat is voetbal. Psychologisch en mentaal moesten we ons herpakken deze week'', begint Slutskiy tegenover Omroep Gelderland, die hoopt dat er tegen FC Groningen licht in het duisternis komt. ''Dat moet snel, maar ik ben positief dat de zwarte lijn voor ons in wit verandert zondag.''

In aanloop naar de wedstrijd tegen FC Groningen mist Vitesse sterkhouders Büttner en Linssen. ''We hebben verschillende opties geprobeerd op de training. Het zijn leiders in onze groep, maar ze zijn ook te vervangen'', vervolgt Slutskiy die zijn speelstijl niet wil veranderen in lange ballen. ''Nee, daar hebben wij ook niet de spits voor. Met Matavz zou je in die stijl kunnen voetballen, maar onze kracht ligt in de voetbalkwaliteiten op het middenveld. Zij kunnen het spel controleren. Met Serero als centrale man. Dat moeten we benutten en onze zwakheden wil ik maskeren. Lange ballen is niet onze manier'', besluit de trainer van Vitesse.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 augustus 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›