El Hankouri geniet na: ''De enige optie was tussen twee man door''

( 0 reacties)
El Hankouri geniet na: ''De enige optie was tussen twee man door''

Mo El Hankouri was zondagmiddag van cruciale waarde voor FC Groningen. De 21-jarige aanvaller schoot de Trots van het Noorden in de slotfase naar de overwinning tegen Vitesse.

"Ik kreeg de bal ingespeeld. Mijn enige gedachte is: ik moet vooruit. De enige optie was tussen twee man door", beschrijft El Hankouri tegenover FOX Sports de actie voorafgaand aan het doelpunt. "Daarna schoot ik: een heerlijk doelpunt en drie punten in de tas. Ik werd wel even gek toen. Dat hebben jullie wel kunnen zien. Het was mijn eerste goal in de Eredivisie, en dat dat dan zo'n belangrijke is... Dat is genieten."

El Hankouri kwam in de winterstop over van Feyenoord. In Groningen is de creatieve rechtspoot zich snel thuis gaan voelen. "Ik ben goed opgevangen hier. Ik heb een goed gevoel bij FC Groningen. Ik wil mezelf ontwikkelen en belangrijk zijn voor het team", vertelt de vleugelaanvaller. "Groningen is een warme club. De trainers geven me een goed gevoel. Ze zijn heel veel bezig met me, dat geeft me een warm gevoel. Ik kijk ernaar uit om nog meer wedstrijden voor FC Groningen te spelen."

El Hankouri vindt het niet interessant om het over het algehele niveau van de wedstrijd te hebben. "We hebben niet veel weggegeven. Dan is het tegenhouden en wachten op een kans, dat hebben we uiteindelijk goed gedaan", besluit hij met een brede glimlach. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 31 augustus 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›