'Winnen we doen we goede zaken, maar anders loopt Utrecht dik uit''

Vanavond staat de clash tussen de nummer 6 en 8 van de Eredivisie op het programma. FC Utrecht tegen FC Groningen, een belangrijke pot voor de 'Trots van het Noorden, weet ook Kaj Sierhuis.

"Momenteel staan we er een stuk beter voor dan voor de winterstop en is FC Utrecht een ploeg die slechts twee plekken boven ons staat. Vijf punten voor ons, dus het gaat om een wedstrijd uit de subtop", begint Sierhuis, die niet te oppurtunitisch wil zijn. "Het feit blijft dat we van ver komen en ons eerste doel is ons veilig spelen. Dan kijken we pas naar de subtop."

De spits weet, ondanks dat hij er zelf niet bij was, dat FC Groningen van ver komt en dat ze er nog lang niet zijn. "FC Groningen komt dit seizoen gewoon van heel ver. Hebben een lange tijd tegen de degradatiestreep gestaan en juist daarom is het belangrijk om daar helemaal weg te zijn. Als we winnen doen we heel goede zaken, maar als we verliezen lopen ze wel heel erg uit en sta je alweer op acht punten", stelt Sierhuis in gesprek met RTV OOG.

Lees meer:
0 reacties